Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@10:49:40 GMT

معرفی فیلم‌های سومین روز از جشنواره فیلم مشهد

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۰۴۸۱۱

معرفی فیلم‌های سومین روز از جشنواره فیلم مشهد

ایسنا/خراسان رضوی در سومین روز از هفدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد، 10 فیلم در پنج سینمای مشهد اکران خواهد شد.

در سومین روز از هفدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد، 10 فیلم «پدران»، «خوب ‌بد ‌جلف 2»، «آتابای»، «سه کام حبس»، «خروج»، «سینما شهرقصه»، «ابر بارانش گرفته»، «قصیده گاو سفید»، «روز بلوا» و «خون شد» در پنج سینمای آفریقا، اطلس، هویزه، گلشن و ویلاژتوریست اکران خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به معرفی این فیلم‌ها می‌پردازیم.

«پدران»

«پدران»؛ فیلمی به کارگردانی سالم صلواتی، نویسندگی محمدرضا گوهری و تهیه‌کنندگی شهرام مسلخی است. بازیگرانی چون علیرضا ثانی‌فر، هدایت هاشمی، گلاره عباسی، مهشید ناصری، کیوان پرمر، مهدخت مولایی، نوید لایقی‌مقدم، سارینا ترقی، یوسف یزدانی، مرتضی خانجانی، شیدا مودب، سعید پورشعبانی، سعید باغانی و طالب عبداللهی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

فیلم «پدران» حادثه دو نسل را رودر روی یکدیگر قرار می‌دهد.

«پدران» روز پنج‌شنبه هفدهم بهمن ماه  ساعت 15 در سینما آفریقا اکران خواهد.

«خوب بد جلف 2»

«خوب بد جلف 2» را پیمان قاسم‌خانی نوشته و کارگردانی کرده و محسن چگینی آن را تهیه کرده است. پژمان جمشیدی، سام درخشانی، حامد کمیلی، ریحانه پارسا، گوهر خیراندیش، فرهاد آئیش، امیرمهدی ژوله، مارال فرجاد، شکیب شجره و ستاره پسیانی از جمله بازیگران این فیلم هستند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «سام و پژمان بار دیگر در فیلم « خوب بد جلف 2» با یک‌دیگر همبازی می‌شوند، اما در پشت پرده این فیلم اتفاقات مرموزی در جریان است».

«خوب بد جلف 2» روز پنج‌شنبه هفدهم بهمن ماه در سه سانس 17:30، 22:30 و 20 به ترتیب در سینما آفریقا، پردیس سینمایی هویزه و پردیس سینمایی ویلاژتوریست اکران خواهد شد.

«آتابای»

«آتابای»؛ فیلمی به کارگردانی و تهیه‌کنندگی نیکی کریمی و نویسندگی هادی حجازی‌فر است و بازیگرانی از جمله جواد عزتی، هادی حجازی‌فر، سحر دولتشاهی، دانیال نوروش و مه‌لقا مینوش‌زاد در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

در خلاصه این فیلم آمده است که «آتابای 40 ساله به همراه پدر و خواهرزاده‌اش در روستای پیرکندی(خوی) زندگی می‌کنند. او سال‌ها پیش، دانشجوی معماری در دانشگاه هنرهای زیبای تهران بوده و یک سال مانده به فارغ‌التحصیلی، به علت مشکلات روحی ناشی از عشق نافرجام به هم دانشگاهی‌اش، ترک تحصیل کرده و به زادگاه خود بازگشته است...»

«آتابای» روز پنج‌شنبه هفدهم بهمن ماه سانس 20 در سینما آفریقا و ساعت 17:30 در پردیس سینمایی ویلاژتوریست اکران خواهد شد.

«ابر بارانش گرفته»

«ابر بارانش گرفته»؛ فیلمی به کارگردانی و نویسندگی مجید برزگر و تهیه‌کنندگی مجید برزگر و آرمان خوانساریان است و نازنین احمدی، مزدک میرعابدینی، علیرضا ثانی‌فر، ارشیا نیک‌بین و محمدرضا مالکی در آن به ایفای نقش می‌پردازند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است« سارا پرستار 35 ساله و مجرب، به بیمارانش کمک می‌کند تا آرام شوند. حتی آن‌ها که امیدی به زنده ماندنشان نیست...».

«ابر بارانش گرفته» روز پنج‌شنبه هفدهم بهمن ماه سانس 22:30 در سینما آفریقا اکران خواهد شد.

«خروج»

«خروج»؛ فیلمی به کارگردانی و نویسندگی ابراهیم حاتمی‌کیا است که حبیب والی‌نژاد آن را تهیه کرده است. بازیگرانی چون فرامز قریبیان، پانته‌آ پناهی‌ها، جهانگیر الماسی، گیتی قاسمی، محمدرضا شریفی‌نیا، مهمدی فقیه، سام قریبیان، محمد فیلی، آتش تقی‌پور، اکبر رحمتی، فرزاد حسنی، رامین پورایمان، محسن صادقی‌نسب و کامبیز دیرباز در این فیلم بازی می‌کنند.

«خروج» زندگی گروهی پنبه‌کار شهرستانی را روایت می‌کند که محصول‌شان بر اثر بارش شدید باران آب خورده و وعده‌هایی که به آن‌ها داده شده، پوچ درآمده است، این گروه تصمیم می‌گیرند برای اعتراض به وضعیت‌شان نزد هیئت دولت در نهاد ریاست جمهوری بروند.

«خروج» روز پنج‌شنبه هفدهم بهمن ماه سانس 17:30 در سینما اطلس و ساعت 20 در پردیس سینمایی هویزه اکران خواهد شد.

«سینما شهر قصه»

«سینما شهر قصه»؛ فیلمی به کارگردانی و نویسندگی کیوان علی‌محمدی و علی‌اکبر حیدری و تهیه‌کنندگی محمدرضا مصباح و کیوان علی‌محمدی است و بازیگرانی چون حامد کمیلی، آناهیتا درگاهی،  هدیه تهرانی، جمشید مشایخی، علی اوجی، سیاوش پورخلیلی، فرخ نعمتی، بابک کریمی، رویا میرعلمی و سیاوش مفیدی در آن به ایفای نقش می‌پردازند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است «داوود: سینما اونجوری نیست که شما فکر می‌کنید. شما هیچ‌وقت نرفتید سینما، شما از سینما فقط برای خودتون یه چیزِ سیاهِ کثیف ساختید. برای یه بار هم شده برید سینما و فیلم خوب ببینید. ببینید که دنیاتون چقدر عوض می‌شه آقا اردشیر: من به فکر دنیام نیستم. به فکر آخرتمم.

«سینما شهر قصه» روز پنج‌شنبه هفدهم بهمن ماه در  سانس 20 در پردیس سینمایی اطلس، 17:30 در پردیس سینمایی هویزه و سانس 20 در پردیس سینمایی گلشن اکران خواهد شد. 

«سه کام حبس»

«سه کام حبس»؛ فیلمی است به کارگردانی، تهیه‌کنندگی و نویسندگی سامان سالور است و بازیگرانی چون پریناز ایزدیار، محسن تنابنده، سمیرا حسن‌پور، متین ستوده، محمود نظرعلیان،  یدالله شادمانی، محمد اشکان‌فر و علیرضا مهران در آن به ایفای نقش پرداخته‌لند.

«سه کام حبس» موضوعی ملتهب و متفاوت از زندگی‌های پیچیده امروز را روایت می‌کند.

«سه کام حبس» روز پنج‌شنبه هفدهم بهمن ماه سانس 22:30 در پردیس سینمایی اطلس اکران خواهد شد.

«قصیده گاو سفید»

«قصیده گاو سفید»؛ را بهتاش صناعی‌ها کارگردانی کرده و به همراه مریم مقدم و مهرداد کوروش‌نیا نوشته است، وظیفه تهیه آن نیز بر عهده سیدغلامرضا موسوی بوده است. بازیگرانی از جمله مریم مقدم، علیرضا ثانی‌فر، لیلی فرهادپور، فرید قبادی، فرید ازقندی، امیر شریعت، ماهور احمدی، زهرا پرهون، ابراهیم گله‌دارزاده، سمیه برجی، مهدی پیله‌وری، ماندانا معزی‌پور، سمکو روشنی، ساچلی تاج‌بخش، آوین پوررئوفی و پوریا رحیمی سام در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

داستان این فیلم در مورد اعدامی است که اشتباهی صورت گرفته و حال هر یک از افراد متاثر از این اعدام به نحوی با این مسئله دست و پنجه نرم می‌کنند.

«قصیده گاو سفید» روز پنج‌شنبه هفدهم بهمن ماه سانس 17:30 در پردیس سینمایی گلشن اکران خواهد شد.

«روز بلوا»

«روزبلوا»؛ فیلمی به کارگردانی بهروز شعیبی است که محمدرضا تخت‌کشیان آن را تهیه کرده است. بابک حمیدیان، لیلا زارع، داریوش ارجمند، دیانا دهقان، ساغر قناعت، محمدعلی محمدی، مسعود دلخواه، زکیه بهبهانی و پاشا جمالی از جمله بازیگران این فیلم هستند.

داستان «روز بلوا» در مورد استاد دانشگاهی خوشنام و یک چهره تلویزیونی مورد توجه است، که ناگهان توسط پلیس با اتهام‌هایی جدی مواجه می‌شود و خود و خانواده‌اش را در موقعیت پیچیده‌ای قرار می‌دهد.

«روز بلوا» روز پنج‌شنبه هفدهم بهمن‌ماه ساعت 22:30 در پردیس سینمایی گلشن اکران خواهد شد.

«خون شد»

«خون شد»؛ فیلمی به کارگردانی و نویسندگی مسعود کیمیایی و تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی است و بازیگرانی چون سعید آقاخانی، سیامک انصاری،  لیلا زارع،  نسرین مقانلو،  هومن برق‌نورد، سیامک صفری، اکبر معززی و  مریم عباس‌زاده در آن بازی می‌کنند.

داستان «خون شد»؛ به مثابه خانه‌ای قدیمی است که همه چراغ‌هایش خاموش بوده و هیچ کس نیز در اتاق‌هایش ساکن نیست. در این میان یکی از ساکنان این خانه می‌آید و همه چراغ‌ها را روشن می کند...».

«خون شد» روز پنج‌شنبه هفدهم بهمن ماه سانس 22:30 در پردیس سینمایی ویلاژتوریست اکران خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری هفدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد فیلم به ایفای نقش پرداخته اند خلاصه داستان این فیلم آمده پردیس سینمایی هویزه بازیگرانی چون آن را تهیه کرده آن به ایفای نقش ابر بارانش سینما آفریقا قصیده گاو سفید سینما شهر قصه تهیه کنندگی جشنواره فیلم سومین روز خوب بد جلف 2 سه کام حبس علی محمدی سانس 20 روز بلوا سانس 17 30 خون شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۴۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم

محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی با تاکید بر افزایش تولید و حمایت از سینماگران، در دولت سیزدهم، بیکاری بخشی از خانواده سینما را معلول شرایطی دانست که باید آن را تحلیل منطقی کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم،  یکصد و هشتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی با حضور محمد خزاعی به میزبانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی برگزار شد.

محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در آغاز این جلسه گفت: به نظر می رسد مدتی است بخشی از جریان رسانه ای  در صدد نا دیده گرفتن دستاوردهای سازمان سینمایی هستند و به طور مشخص این نکته را بیان می‌کنند که شما از کدام رونق در سینما صحبت می‌کنید، در حالی که بسیاری از سینماگران بی کارند. این آدرس غلط دادن است، ما در این باره کمتر صحبت کردیم و درباره اش تحلیل نشده که بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد و مولفه های دیگری در این مسئله دخیل است که نیاز به واکاوی و دقت نظر دارد.

رئیس سازمان سینمایی افزود: رونق اقتصادی شاخص‌هایی دارد: تولید، اشتغال، مخاطب سینما، توسعه زیرساخت و مسائلی از این دست. بیکاری سینماگران به این دوره محدود نیست، افرادی هستند که یک دهه یا دو دهه بیکار بوده‌اند. دلیل این بیکاری، رونق تولید فیلم نیست، مسئله این است که بخش خصوصی رغبتی برای همکاری با این افراد ندارد. بخش خصوصی دلایل و مختصات خودش را دارد، در عین حال، در همین شرایط هم، در بخش خصوصی، کارگردان یا تهیه‌کننده‌ای سالی پنج پروژه دارد.

محمد خزاعی گفت: ما نمی‌توانیم بخش خصوصی را مجبور کنیم با فلان کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگر کار کند اگر توجیه اقتصادی و منطقی برایش ندارد. این زیر سوال بردن فروش فیلم‌ها و استقبال از اکران سینماها بدون در نظر گرفتن دلایل و مسائلی که در تولید موثر است، ذهن ها را گمراه می‌کند. آیا بیکاری شما دوستان به یکی دو سال اخیر مربوط است، خوشبختانه پلتفرم‌ها بازار خوبی دارند و تولید در آنها پررونق است، تعدادی از کارگردان‌ها، تهیه‌کننده‌ها و بازیگران هر سال در پلتفرم‌ها مشغول کارند، پس کار و پروژه وجود دارد.

او با اشاره به حضور بیش از 70 فیلم سینمایی در جشنواره فجر 42،  تولید بیش از 2500 فیلم کوتاه که حدود 50 درصد آن‌ها با حمایت، مشارکت و همراهی انجمن سینمای جوانان ایران تولید شده اند و تهیه و تولید بیش از 90 مستند و 40 انیمیشن در مرکز گسترش در سال گذشته در کنار گردش چرخ صنعت سینما در بخش‌های اکران، توزیع، پخش و تبلیغات سینمایی خاطرنشان کرد: به طور میانگین در هر فیلم سینمایی تا سقف 100 نفر و در فیلم های مستند و کوتاه حدود 10 نفر در هر اثر مشغول به کار بوده اند. یعنی به طور تقریبی، سال گذشته، بالغ بر 30 هزار نفر در تولید آثار سینمای ایران در سال گذشته نقش و همکاری داشته اند؛  و این ظرفیت، در کنار امکان اشتغال خوبی که در بستر پلتفرم ها فراهم شده قابل ملاحظه است.

به گفته وی، این وضعیت گوشه‌ای از تلاش‌های سازمان سینمایی در کنار سایر مجموعه های هم افزا برای رونق مضاعف و رشد و گسترش ظرفیت های تولید و اشتغال در سینماست؛ عدم اشتغال، شاخص های متفاوتی دارد که بعضی از آنها را خود دوستان و عزیزان منتقد بهتر می دانند. بنابر این، لازم است تلاش کنیم تا با ارائه قصه های بدیع، نو و دغدغه‌مند بتوانیم سینمای کشور را همراهی کنیم.

رئیس سازمان سینمایی در ادامه سخنانش گفت: دلایل بیکاری نسل‌های مختلف بازیگری و کارگردانی مسئله امروز سینما نیست، همواره وجود داشته است. برخی از این عزیزان که امروز منتقد شرایط هستند خودشان سابقه مدیریتی دارند؛ مگر در آن دوره ها، این چالش ها وجود نداشته است؟ می‌توان بررسی تطبیقی از عملکرد ادوار داشت با مختصات و الزامات اجتماعی و جامعه شناختی امروز. بعضی سینماگران مسائلی دارند که به کم‌کاری منجر می‌شود، گروهی مورد‌پسند فضای جدید و آثار تازه نیستند و این را هم بدانیم که سینما، دائم تغییر می‌کند و هیچ نسل و گروهی همیشه پرکار و فعال نبوده و همواره با «چرخش نسلی» روبروئیم.

محمد خزاعی گفت: آمار صدور پروانه ساخت ما مشخص است، در تولید عقب نیفتاده‌ایم، میزان سرمایه‌گذاری دولتی در تولید آثار شفاف و عیان است. به عنوان مثال تولید در بنیاد سینمایی فارابی، نسبت به گذشته چهار برابر شده و در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی و انجمن سینمای جوان، آمارها موجود است که حمایت از این نوع آثار چند برابر شده است.

او با بیان اینکه ورود انبوه و بی‌رویه فارغ التحصیلان جدید دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌ها و موسسات تجربی و کمرنگ شدن اشتیاق بخش‌خصوصی برای سرمایه‌گذاری را در وضعیت موجود نباید نادیده بگیریم ادامه داد: وظایف دولت، افزایش تولید و رونق در این زمینه است که به اشتغال‌زایی منجر می‌شود. چگونه است که تولید آثار در همه بخش‌های سینمای ایران افزایش داشته، اما بیکاری بیشتر شده است؟ دولت سیزدهم، برای رونق عرصه فرهنگ و هنر، برنامه داشته و دارد و تلاش می‌کند این برنامه‌ها را عملی کند. همه اهتمام ما در بخش فرهنگ، همین است.

محمد خزاعی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: بیکاری هنرمندان در همه جای جهان، دلایل مشابهی دارد. گاهی می‌شود به این موضوع تمرکز کرد که صنوف به وظایف خودشان عمل نکرده‌اند. اگر آیین نامه امنیت شغلی هنرمندان، یک دهه پیش تهیه و تصویب می شد این روزها شاهد بیکاری گسترده نبودیم. سندیکاهای دیگر، در حوزه‌های دیگر، از حقوق اعضای خود دفاع کرده و درباره آنها پاسخگویی و نسبت به دولت، مطالبه دارند اما در سینما، این رخ نداده است.

او ضمن تشکر از همه آنانی که در عرصه سینما و در شکل‌گیری و راهبری صنوف زحمات فراوانی متحمل شده اند و امروزه سینمای ایران مدیون تدابیر و زحمات آنهاست،گفت: انسجام صنوف سینمایی امری ضروری است و انتظار می‌رود بزرگان و دست اندرکاران بانفوذ این عرصه ، فضا را به گونه ای کنترل کنند که کار صنفی به صورت جامع و درست انجام پذیرد تا پروژه ها موظف باشند از اعضای صنوف استفاده کنند تا بدین طریق بخش قابل توجهی از مشکلات بیکاری بعضی سینماگران مرتفع شود.

خزاعی با گلایه از برخی بی انصافی‌ها گفت بعضی دوستان، برای نقد کردن شرایط سینما، دست پیش می‌گیرند تا به پرسش‌هایی که خود سینماگران دارند، پاسخ ندهند، خزاعی یکی از کارکردهای صنوف را رسیدگی مستمر و منظم به وضعیت معیشتی اعضای آن دانست.

او گفت: نکته مهم دیگری که در سینمای ایران رخ داده معلول شرایط اقتصادی است، واقعیت این است که فیلمسازی گران شده، دیگر نمی‌شود با 500 میلیون تومان فیلم ساخت. تولیدهای ارزان قیمت، در گذشته بیشتر بود، با وجود این گرانی، نمودار آماری صدور پروانه ساخت و نمایشی که ما صادر کردیم، نشان می‌دهد ما شرایط را برای فیلمسازی مهیا کرده‌ایم تا آنانی که فرصت دارند، این فضا را از دست ندهند. حمایتی که از تولید صورت گرفته نه تنها کمتر از ادوار گذشته نبوده، بلکه شاهد رشد چند برابری نیز هستیم . همچنین  در توسعه زیرساخت، سینماسازی و تجهیز سالن و موارد دیگر با جهش معنادار و قابل توجهی روبرو هستیم.

وی ادامه داد: با توجه به گزاره‌ها و راهبردهای طراحی شده در سال جدید،  به طور قطع، روند رشد و جهش فعلی با مشارکت گسترده‌تر بدنه صنوف وخانواده سینما ادامه خواهد داشت که همین موضوع نشان می دهد چشم‌انداز پیش رو روشن است.

اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، یزدان عشیری، محمدرضا سوقندی، مجید زین‌العابدین، محمد حمیدی‌مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، مجید اسماعیلی، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری‌خلیلی در این جلسه حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «آبی روشن» پروانه نمایش گرفت
  • حضور پررنگ بنیاد سینمایی فارابی در نمایشگاه کتاب
  • حضور انتشارات بنیاد سینمایی فارابی با ۱۶ اثر جدید در نمایشگاه کتاب
  • «آبی روشن» پروانه نمایش گرفت/ اکران به زودی در سینماها
  • بنیاد سینمایی فارابی، ۱۶ عنوان کتاب جدید را در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌کند
  • خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم
  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • «تگزاس ۳» به سینما می‌آید
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • قرارداد سرگروهی «تگزاس ۳» و «عطرآلود» ثبت شد